Wil jij direct in contact komen om een motortrailer te huren? De motoraanhanger is te huren in Enschede of in overleg in Den Haag. Onder foto’s zie je de trailer en het bevestigingsmateriaal. Onder prijzen zie je wat het kost. En onder huren kom je met mij in contact! In overeg is er veel mogelijk. 

Heb je een motortrailer nodig maar wil je dit zelf niet aanschaffen? Dan is huren een goede en goedkope oplossing. De Humbaur motortrailer is geschikt voor maximaal twee motoren. Ideaal dus voor een Trackday op bijvoorbeeld Assen of Zandvoort om je rijskills te verhogen. Of op vakantie naar het buitenland, maar geen zin om de eerste vele snelweg kilometers op de motor te zitten. Uit eigen ervaring weet ik dat dit goede redenen zijn om een motortrailer te huren. Het enige dat je nodig hebt is een rijbewijs B en een witte kentekenplaat. Neem contact op om de motortrailer te huren. 

De Motortrailer:
De Humbaur is een enkelassige ongeremde motoraanhanger die door de 13″ wielen een zeer stabiele ligging heeft. Ook op de Franse snelwegen rij je met 130 km/h zonder problemen naar je bestemming. De laadhoogte is slechts 50 centimeter. Hierdoor is het eenvoudig om de motoren op te laden. Dit kan je zelfs alleen. Maar met z’n tweeën is het makkelijker en sneller. 

Technische specificaties:

  • Merk: Humbaur (duitse degelijkheid)
  • Gegalvaniseerde constructie met dichte bodem (vooral handig bij natte weersomstandigheden) 
  • Kunststof spatborden 
  • Oprijplaat met zijbescherming 
  • Twee verstelbare rijgoten met zijbescherming 
  • Verstelbare beugels en rijgoten zodat de sturen niet tegen elkaar aan staan 
  • 13 polige stekker (eventueel versloopstekker aanwezig) 
  • Kentekenplaathouder 
  • 10 Sjorogen 
  • Steunwiel 

AceBikes bevestigingsmateriaal:
Met De AceBikes Bevestigingsmaterialen Ben Je Er Zeker Van Dat De Motoren Er Stevig Op Staan. Geen Gedoe Met (Te Dikke) Spanbanden Die Je Motor Beschadigen. AceBikes Is Kwalitatief Hoogwaardig, Eenvoudig In Gebruik En Professioneel Materiaal. Naast dat het Eenvoudig werkt ziet het er ook nog eens zeer goed uit. Met een paar keer oefenen ben je met twee motoren binnen een kwartier vertrokken.

Er zijn twee set voor twee motoren met opbergtassen.
Aan de voorkant gebruik je een lus om beide voorvorken, hieraan haak je met een snelsluiting de sjorband met ratel.
Over het achterwiel plaats je een harnas met aan beide kanten twee bevestigingspunten die samenkomen. Met een ratel zet je het vast aan de sjorogen. 

Overige: 
Daarnaast heb ik er ook nog een disselslot bij. Deze kan je gebruiken als de trailer is ontkoppeld.En als de combinatie geparkeerd staat. Let er wel op dat je het slot weer verwijderd voor vertrek. 

Onder foto’s zie je de trailer en de Ace bikes bevestigingsmaterialen. 

Het is mogelijk om de motortrailer te huren voor een dag, weekend, midweek, week of langere periode.
De motortrailer is te huren in Enschede.In overleg is het ook mogelijk om de motortrailer te huren in Den Haag. 

Mocht je nog vragen hebben laat het mij weten. Onder huren staat een contactformulier.

Klik hieronder om direct in contact te komen om te huren.


Contactpagina